HoSW-tiimi

Muistatko millaisista asioista unelmoit lapsena? Muistatko mikä oli roolisi useimmissa leikeissä? Lapsena et miettinyt olisiko unelmasi ajallisesti tai taloudellisesti mahdollista. Tuolloin useimmat meistä viettivät aikaa leikkien, haaveillen ja unelmoiden juuri siitä, mikä olisi oman elämäntehtävämme täyttämistä.

Heart of Silver Wings-koulutustiimin intohimona on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Terve sielu terveessä kehossa. Ihminen, joka näyttää sisäisen kauneuden ja hehkuu hyvinvointia ulospäin. Ihminen, joka haluaa jakaa omaa hyvää oloaan myös ympärilleen, auttaen muitakin toteuttamaan omia unelmiaan, nousemaan omille hopeisille siivilleen.

Kutsumme sinut mukaan, elämään elämää, jossa uskallat rakastaa itseäsi. Elämään, jossa sinun ei tarvitse miettiä mitä tekisit, jos aika ja raha eivät olisi este.

Silver Wings

I have a premonition that soars on silver wings.

It is a dream of your accomplishments

Of many wondrous things.

I do not know beneath which sky

Or where you’ll challenge fate.

I only know it will be high!

I only know it will be GREAT!

– Anonumous

Etsimme jatkuvasti joukkoomme terveydestä, hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneita, innostuneita ja positiivisia ihmisiä. Meille ei ole merkityksellistä se millainen koulutustaustasi tai elämäntilanteesi tällä hetkellä on. Enemmän meitä kiinnostaa elämänasenteesi, halusi parantaa omaa ja muiden ihmisten elämää, sekä halusi olla osa tätä tiimiä.

Tiimimme sisältää ihmisiä eri aloilta, eri elämäntilanteista, eri sosiaaliluokista. Kaikkia HoSW-tiimin ihmisiä yhdistää positiivinen mieli, kiinnostus omasta ja muiden hyvinvoinnista, sekä halu tehdä niin omasta, kuin muiden elämästä mahdollisimman tervettä ja onnellista.

Jos tunsit sydämessäsi pienenkin sykähdyksen kiinnostuksesta, ota yhteys. Kartoitetaan yhdessä mitkä ovat elämäsi unelmat joilla sinä voit nousta siivillesi. Odotamme innolla tapaamistasi.