CellRESET

CellRESET – Lifestyleohjelma auttaa ”nollaamaan” kehon asetukset ja poistaa kehon säästöliekkitilasta*.

Ohjelman pohjana on alkujaan Nasan astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma, jonka tarkoituksena on ollut puolen vuoden aikana tasapainottaa astronauttien hormonitoiminnot, sekä optimoida heidän terveydentilansa ennen avaruuslentoa.

Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version. CellRESETin voi tehdä kuka tahansa, joka on kiinnostunut omasta terveydestään. On sitten tarkoituksenasi puhdistaa kehosi kuonasta, lisätä energiaa ja voimia, tavoittaa ihannepainosi (laskien tai nosten painoa) tai tasata hormonien toimintaa.

CellRESET on helppoa, yksinkertaista ja mukavaa toteuttaa. Saat henkilökohtaisen tukihenkilön joka ohjaa sinut askel askeleelta kolmen ensimmäisen vaiheen läpi. Lisäksi käytössäsi on Facebookin tukiryhmä josta saat ruokaohjeita, vinkkejä arjen helpottamiseen ja innostusta yhteisestä elämänmuutoksesta.

CellRESET on nelivaiheinen elämän muutos-ohjelma.
Ensimmäinen vaihe on niinsanottu ”sisäänajo”-vaihe, jonka aikana ensisijaisesti huolehditaan elimistön tarvitsemien ravintoaineiden saannista ja tehdään pehmeä lasku karsimalla ruokavaliosta sinne kuulumattomia tekijöitä. Ensimmäinen vaihe kestää vähintään 14 vuorokautta, mutta se voi jatkua useamman kuukauden.
Toinen vaihe kestää 28 päivää, jonka aikana elimistö opetetaan käyttämään polttoainetta sen sijaan että sitä säästetään vararavinnoksi. 28 päivän ajan syödään päivässä 4-5 ateriaa oikeaa ruokaa  (rajoitettu ruokavalio) ja boostataan aineenvaihduntaa laadukkailla ja turvallisilla ravintolisillä eli fitskuilla, jotka ovat tiukimpien standardien mukaan valmistettuja ja ovat vesiliukoisessa muodossa jolloin keho hyödyntää ne parhaiten. PM-Internationalin kehittämä Ravinteiden siirtokonsepti (NTC) kuljettaa ravinteet juuri sinne missä niitä tarvitaan juuri silloin kun niitä tarvitaan – solutasolle.
Kolmas vaihe kestää 60-90 päivää ja sen aikana ruokavalioon voidaan palauttaa 28 päivän aikana kiellettyjä ruoka-aineita, mutta samalla kuulostellaan kuinka ne vaikuttavat olotilaan, eli kartoitetaan samalla ruoka-aineet jotka sopivat kehollesi. Solujen uudistumista tuetaan yhä vitamiiniboostauksella
Neljäs vaihe on lifestyle jolla ylläpidät hyvinvointia ja säilytät kehosi juuri niissä mitoissa joissa voit parhaalla mahdollisella tavalla.

CellRESETissä ei olla nälissään, ei syödä laihdutusvalmisteita eikä kyseessä ole pikadieetti tai lyhytaikainen ruokavalio, vaan kokonaisvaltainen elämänmuutos kohti terveempää elämää.

Alla näet muutamia onnistumistarinoita tiimin valmennettavista. Haluatko vastaavan muutoksen omaan peilikuvaan? Jätä yhteystietosi sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.


*Säästöliekki on tila, jossa aineenvaihdunta on hidastunut ja lihasmassaa menetetty. Väsymys nostaa kynnystä lähteä liikkumaan, paino nousee, mieli on maassa eikä seksikään suju. Tila on noidankehä, joka suurentaa elintapasairauksien riskiä ja heikentää elämänlaatua.