Ihonhoito- ja meikkiopastukset

Ihonhoito-opastus

Konsultti opettaa ihonhoitoluokassa selkeitä ja todellisia faktoja kehomme suurimman elimen eli ihon, toiminnasta, terveydestä ja hoitamisesta.

Opit hoitamaan ihoasi sille parhaiten sopivilla tuotteilla ammattilaisen ohjauksessa. Saat tehdä itsellesi teeman mukaisesti hemmottelevan kasvohoidon ja saat vinkkejä ihon päivittäiseen kotihoitoon.

Palveluun kuuluu aina myös maksuton, jokaisen kanssa erikseen sovittava jälkiseuranta, jotta voimme varmistaa, että kotihoitoon valitut tuotteet lähtevät toimimaan toivotulla tavalla.

 • Henkilökohtainen ihonhoitoneuvonta, jossa räätälöidään juuri Sinun ihollesi sopiva ja sen eritystarpeet huomioiva ihonhoito-ohjelma ja saat vinkkejä ihon kotihoitoon.
 • Ihonhoitokurssit 3-6 henkilön ryhmille. Luokassa käydään läpi perusihonhoitoa ja kokeillaan jokaisen ihotyypille erityisesti valittua ihonhoito-ohjelmaa.
  Luokan yhteydessä emännöivälle lahjakortti tuoteostoihin.

Meikkiopastus

Meikkaus ei ole vain virheiden peittämistä, vaan luontaisen kauneutesi esiin tuomista. Kaunis, piirteitäsi korostava meikki saa sinut säteilemään. Anna kauneutesi loistaa!

Palveluun kuuluu aina myös maksuton, jokaisen kanssa erikseen sovittava jälkiseuranta, jotta voimme varmistaa, että tuotteiden käyttö kotona onnistuu toivotulla tavalla.

 • Henkilökohtaisessa meikkikonsultaatiossa valitsemme ihollesi sopivat meikkituotteet ja opit meikkaamaan itse omille kasvoillesi parhaiten sopivan meikkityylin ja meikkaustekniikan.
 • Meikkikurssit 2-4 henkilön ryhmille. Kurssilla opit korostamaan Sinun parhaita puoliasi trendikkään helpon meikin avulla ja pidetään hauskaa värejä kokeillen.
  Luokan yhteydessä emännöijälle lahjakortti tuoteostoihin.

Miesten ihonhoito

Naisten ja miesten ihon tarpeet eroavat ihon rakenteen ja esimerkiksi parranajon aiheuttaman rasituksen vuoksi. Miesten ihonhoidossa konsultti kertoo selkeitä ja todellisia faktoja miesten ihon toiminnasta, terveydestä ja hoitamisesta.

Opit hoitamaan ihoasi sille parhaiten sopivilla tuotteilla ammattilaisen ohjauksessa. Saat tehdä itsellesi mahdollisia ihon ongelmia korjaavan kasvohoidon ja saat vinkkejä kotihoitoon.

Palveluun kuuluu aina myös maksuton, jokaisen kanssa erikseen sovittava jälkiseuranta, jotta voimme varmistaa, että kotihoitoon valitut tuotteet lähtevät toimimaan toivotulla tavalla.

 • Henkilökohtainen ihonhoitoneuvonta, jossa räätälöidään juuri Sinun ihollesi sopiva ja sen eritystarpeet huomioiva ihonhoito-ohjelma ja saat vinkkejä ihon kotihoitoon.
 • Ihonhoitokurssi ja tuotekokeilua 2-6 henkilön ryhmässä
  Kurssin yhteydessä järjestäjälle lahjakortti tuoteostoihin.

Teematilaisuudet – ryhmän koko ja illan teema sovittavissa

 • Perfect Parfum – löydä oma tuoksusi upeiden tuoksujen joukosta!
 • Winter Beauty – talvi-ihonhoitovinkkejä ja tuotekokeilua
 • Ladies Night – illanvietto käsienhoidon ja vartalotuotteiden parissa
 • Suukkosuu – huulten hoito ja täydellisen huulipunan metsästys
 • Summer City – helppo terassilook kesäisillä meikkiväreillä
 • New Nails – hemmotteluhetki käsienhoidon ja kynsien trendilakkauksen parissa.
 • Silmät on Sielun Peili – silmänympäryksen tehohoitoa ja taidokkaat kotikonstit tummuuden, turvotuksen ja ikääntymisen merkkien peittämiseen.
 • Microhionta – välittömiä tuloksia ja hemmottelevaa ihonhoitoa, tuloksena silkin sileä iho
 • Morsiushemmottelu – Ihana viettää kaaso(je)n, äidin ja tulevan anopin kanssa: Pari viikkoa ennen hääpäivääsi tai hääpäivän aattona voit saada itsellesi ja seurueellesi ihonhoitohemmottelun ja meikkauksen opastuksen suoraan kotiisi. Saatte neuvontaa hääpäivän kosmetiikkatuotteiden valinnassa ja ihon valmistelussa hääpäivää ja juhlameikkiä varten. Saatte meikkitaiteilijan yksilöllisesti suunnittelemat häämeikit. Meikissä huomioidaan niin hääpuvun ja asusteiden värit ja materiaalit, kuin hääkukkienkin väritys ja juhlan teema.
  Kaason, äidin ja anopin meikki suunnitellaan teemaan, asuun ja kampaukseen sopivaksi.
Voitte myös helposti ostaa tarvitsemanne ihonhoito- ja meikkituotteet hääpäivää varten
Jätä yhteystietosi ja lähin ihonhoito- ja meikkikonsultti ottaa sinuun yhteyden konsultaation sopimiseksi.

Mainokset